Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unify Co Ltd
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pardoseli epoxidice Technifloor Elvetia
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
TECHNIFLOOR - PARDOSELI EPOXIDICE
The Resin Floor Company

Compania elvetiana TECHNIFLOOR, cu o experienta de 50 de ani in domeniu, este specializata in productia de pardoseli epoxidice, poliuretanice si acrilice. Produsele au fost intotdeauna create tinandu-se cont de evolutia pietei, de solicitarile venite din partea clientilor si nu in ultimul rand de feedback-ul primit in urma aplicarii. De aceea tehnologia TECHNIFLOOR evolueaza continuu, fiind dezvoltate in permanenta noi produse conform ultimelor tedinte tehnice, estetice si ecologice.

Datorita acestor calitati, sistemele TECHNIFLOOR sunt adoptate de tot mai multe companii (din: industria agroalimentara, industria farmaceutica si spitale, spatii publice, industria mecanica si electronica, industria chimica, laboratoare bio-chimice) atat in strainatate, cat si in Romania.

Sistemele TECHNIFLOOR au în vedere  rezolvarea  tuturor problemelor ce pot aparea într-un proiect de pardoseala si anume: plinte de racord ale pardoselii pe perete, rosturi de dilatare, de contractie  si flotante, etanse, repararea fisurilor din beton inclusiv punerea la dispozitie a tehnologiilor ulterioare de curatire industriala.

Exista mai multe tipuri de sisteme printre care:

QCF - sistem epoxidic structurat multistrat, se distinge prin confort, aspectul estetic deosebit si paleta vasta de culori in care poate fi realizat.
Este ideal pentru: industria mecanica, micro-electronica, industria farmaceutica si chimica, spitale, laboratoare de biotehnologie, industria alimentara (fabrici de tigarete, fabrici de produse lactate, abatoare, bucatarii), supermarketuri, spatii publice (spitale, scoli, spatii expozitionale, gari, aeroporturi).

QCF AST - sistem epoxidic structurat multistrat conductiv-antistatic, este indicat pentru
orice domeniu in care se doreste evitarea acumularii incarcaturii electrostatice. Aplicarea sa este esentiala in: industria farmaceutica si chimica, uzine de motaj pentru componente electronice, spitale- terapie intensiva.

ECO - sistem epoxidic fin multistrat economic, se aplica in urmatoarele domenii:
Ateliere si spatii tehnice, depozite, industria producatoare de automobile, parcari.

ECO AST - sistem epoxidic fin multistrat antistatic economic, se aplica in orice domeniu in care se doreste evitarea acumularii incarcaturii electrostatice: industria farmaceutica si chimica, uzine de motaj pentru componente electronice.

GF - sistem epoxidic grosier multistrat, este indicat pentru urmatoarele domenii: industria alimentara, industrie producatoare  de automobile, ateliere si spatii tehnice, depozite, parcari.

CONFORTEC 1400 - Sistem NOU! - sistem poliuretanic suplu rezistent si estetic, a fost creat in special pentru urmatoarele domenii de aplicare: spatii administrative, birouri, laboratoare, magazine, spatii expozitionale, scoli, spitale, spatii dedicate productiei.

ECOMONO-sistem NOU!- sistem epoxidic alcatuit dintr-un strat cu o suprafta usor structurata. A fost special creat pentru a fi aplicat in parcari si depozite.

In gama de produse TECHNIFLOOR exista si alte sisteme. Va stam la dispozitie cu detalii si informatii pentru a gasi impreuna solutia optima in functie de proiectul dumneavoastra.

La cerere, se pot realiza combinatii artistice de culori sau se pot introduce in rasina frunze, boabe, cristale si alte astfel de obiecte, la alegerea beneficiarilor.
Din Gura in Gura