Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unify Co Ltd
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Finisaje interioare artistice SUA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul ZOLATONE este bazat pe o tehnologie extrem de moderna. Reprezentand estetic si practic mai mult decat o alternativa pentru finisajele tip zugraveli sau tapet, ZOLATONE vine in intampinarea celor mai exigente cerinte ale arhitectilor, designerilor de interior si decoratorilor.

Prezentat intr-o imensa gama coloristica, sistemul poate fi aplicat pe cele mai diverse suporturi (beton, tencuiala, zugraveala, panouri de ipsos, lemn, metal, aluminiu, plastic, sticla, ceramica, vopsea vinilica, etc.) fiind ideal pentru finisarea suprafetelor din cladiri cu birouri, locuinte, spatii comerciale, industriale, spitale, scoli, cladiri guvernamentale sau alte spatii cu trafic ridicat.

ZOLATONE beneficiaza de rezultate performante la o serie de teste (executate la cele mai cunoscute laboratoare pe plan mondial) privind : lavabilitatea, flexibilitatea, autoexfolierea, rezistenta la factori alcalini, rezistenta la mucegaiuri si ciuperci, degradarea accelerata, siguranta la foc, etc.

ZOLATONE, cu o rezistenta exceptionala se prezinta in mai multe variante:

ZOLATONE AIRLESS - sistem NOU!
Este un finisaj inovator, spornic, ce poate fi utilizat pentru a obtine o suprafata cu aspect texturat, fiind in acelasi timp foarte eficient din punct de vedere al costurilor.

Durabil, curatabil, reparabil si economic, acest finisaj unic pe baza de apa poate fi aplicat impecabil atat peste suprafete noi cat si peste suprafete finisate anterior cu alte materiale (vopsea sau tapet). Disponibil in 40 de nuante atractive, este ideal pentru suprafete extinse.-malluri, spitale, magazine, etc.

POLOMYX waterbase - Quick Ship Colors &
Best of POLOMYX- All Acrylic Formula - sistem NOU!
Este rezistent la abraziune, dureaza de 3 ori mai mult decat vopseaua, este rezistent la frecare. Finisajul poate fi curatat cu produse obisnuite, putandu-se indeparta astfel marea majoritate a petelor. Caracteristicile unice ascund petele obisnuite. Astfel, curatarea usoara reduce costurile de intretinere. Se poate repara cu usurinta- fara sa fie necesara revopsirea intregului perete, economisindu-se timp si bani. De aceea este perfect pentru zone cu trafic intens- spitale, malluri, spatii de recreere, etc.


COUNTERPOINTE BY ZOLATONE - sistem NOU!
Acest finisaj combina aspectul matasos al perlei cu subtilitatea texturii pentru a produce o stralucire discreta pe peretii din interior. Finisajul este disponibil in textura Sandtone si Pearltone - o textura contrastanta, mai lucioasa. Ambele variante confera lucire deosebita.


ZOLATONE LLUMINATIONS
Are o complexitate speciala a culorii si un design luminos totodata. Peretii finisati cu LLUMINATIONS par sa ia culorile celorlalte obiecte din spatiu. Poate fi folosit pentru: baruri, cluburi, cazinouri, interioare moderne si elegante.


ZOLATONE METAL
Cu reflexe luminoase si subtile, Zolatone Metal este un finisaj epatant cu reflexe metalice nobile ce poate fi folosit pentru: cluburi, baruri, spatii de agrement, cazinouri, interioare moderne si spectaculoase.
Din Gura in Gura